Higiene de los elementos Protac®

Les característiques intrínseques dels productes Protac faciliten el manteniment d’un alt nivell d’higiene. Totes les mantes BallBlanket es poden rentar a una temperatura màxima de 60o, i una gran part caben dins de rentadores convencionals de 7kg. Així, no hi ha impediment per compartir-les entre usuaris atès que resta assegurada la neteja entre la utilització dels uns i dels altres. Recordeu que a la BallBlanket Flexible se l’hi poden treure les boles i rentar-ho tot per separat. En canvi, el model BallBlanket Classic cal posar-la sencera a una rentadora amb una capacitat mínima de 16 kg.

La higiene és indispensable en els centres d’atenció, hospitals, residències, centres ocupacionals i a qualsevol institució. Amb la irrupció de la pandèmia cal extremar al màxim les mesures higièniques a fi d’impedir tant com sigui possible la propagació del virus SARS-CoV-2.

Les fundes anti-incontinència permeten el rentat a 90o. Si cal rentar sovint la manta, és molt recomanable l’ús d’aquestes cobertes. Rentar a 90o comporta l’eliminació de bacteris i els riscos d’infecció. És 100% polièster amb poliuretà, per impedir que la BallBlanket es mulli, tot i que permet la transpiració. També disposen de cremallera a tot un costat i a la part inferior, facilitant la fàcil adaptació a la manta.

El conjunt de puf i mòdul de cames SenSit és ben senzill de netejar amb tovalloletes desinfectants (tingueu cura de llençar-les on toca), recomanem que s’utilitzin sovint amb alcohol. La funda es pot extreure fàcilment i posar-la a la rentadora de 5kg de capacitat mínima, a 60o. Mireu el vídeo. Tingueu present que SenSit està disponible amb funda d’incontinència a la bossa interior, especialment rellevant en institucions on cal rentar-lo sovint.

Els coixins BallCushion es poden posar a la rentadora sense problemes a una temperatura màxima de 40o. La regularitat i la necessitat de rentar-los dependrà del seu ús.

Els coixins/ pufs GroundMe poden rentar-se també, sense necessitat d’extreure’n les boles, en una rentadora de 5kg de capacitat mínima, a 40o de temperatura màxima. L’element d’escuma no s’ha de rentar, cal treure’l de la funda i airejar-lo.

El davantal /manta de cames KneedMe es pot posar a una rentadora de capacitat mínima de 6kg. La coberta i la bossa de boles es poden rentar per separat a 40o màxim.

L’armilla MyFit es renta mitjançant la bossa de rentat subministrada, en una rentadora de 6kg de capacitat mínima i a 40º de temperatura. La regularitat i la necessitat de rentat dependrà del seu ús.

Els productes Protac superen les Directrius Nacionals d’Higiene en Infeccions (NIR) de l’Institut Sèric Estatal de Dinamarca

¿Quieres estar informado sobre nuestras novedades?