Espais Multisensorials Handycat

Handycat és l’empresa pionera a Espanya en creació, disseny i instal·lació d’espais multisensorials, també coneguts com a espais Snoezelen. A Handycat varem ser els primers en comercialitzar un espai d’estimulació multisensorial a l’Estat. Avui, comptem amb més de 25 anys d’experiència al sector i hem realitzat més de 500 projectes a escoles, escoles bressol, centres d’educació especial, centres de salut mental, residències de persones grans, hospitals, clíniques del dolor i empreses.

Comptar amb aquesta llarga trajectòria ens permet dissenyar la solució que millor s’adapta a les vostres necessitats.

Abordem totes les fases del seu projecte: estudi i concepció de l’espai o aula multisensorial, selecció i adaptació dels materials, instal·lació i manteniment dels equips i formació dels professionals que utilitzaran la sala en coordinació amb les escoles europees més prestigioses en estimulació multisensorial.

Què és un espai multisensorial? Per a qui?

L’espai multisensorial és un lloc que proporciona a la persona un estat global de calma, benestar emocional i un despertar dels seus sentits. Es coneixen també com aula o sala multisensorial i són el context ideal per aplicar el concepte Snoezelen.

La sala multisensorial és un recurs especialment útil en aquells llocs on s’hi troben persones amb afectacions físiques, psíquiques o sensorials, persones amb dificultats d’aprenentatge, o senzillament persones sanes sotmeses a estrès. El treball dins de la sala a càrrec d’un professional format permet a la persona relaxar-se, desenvolupar autocontrol i confiança en un mateix, afavoreix l’aprenentatge, estimula la comunicació i contribueix a augmentar el seu benestar.

Necessites informació i assessorament pel teu espai multisensorial?

Vols exemples d’espais d’estimulació multisensorial?

Vols estar informat sobre les novetats?