Projeccions interactives sensorials OMi

T’imagines poder convertir el terra, la taula o fins i tot el llit en una superfície interactiva?

El projector interactiu OMi ofereix projeccions interactives sensorials amb jocs, música i activitats socials per a animar i motivar totes les generacions en qualsevol superfície.

Posant èmfasi en l’activació del moviment, aquestes projeccions interactives lideren la prestació d’activitats sensorials inclusives que premien qualsevol nivell de participació, per petita que sigui.

Fer una activitat de manera regular que ens estimuli al moviment, a la comunicació i a la implicació mental

és beneficiós per a la salut i millora la nostra qualitat de vida.

Què pots fer amb la projecció interactiva OMi?

Amb la projecció interactiva OMi pots dispersar objectes, descobrir què s’amaga, resoldre qüestionaris, tocar música, perseguir peixos, … hi ha un ampli ventall d’aplicacions que t’ajudaran a connectar amb els usuaris, descobreix en aquest vídeo alguna de les activitats.

La gran varietat de continguts interactius significa que sempre hi ha qualsevol activitat per a tothom, independentment de l’edat o la capacitat

Descobreix més sobre el projector interactiu OMi

You must accept third party cookies to see this content. Edit cookie settings and reload this page.

OMi és un sistema complert de projeccions interactives carregat amb 200 aplicacions ampliables, amb l’opció de ser editables amb el vostre propi contingut i gestionades de manera senzilla. Ha obtingut els següents guardons:

Quin tipus de projeccions interactives hi ha?

Vols estar informat sobre les novetats?