GroundMe

GroundMe és un puff estimulant per als peus que ajuda a alleujar el Síndrome de les cames inquietes (RLS), la hiperactivitat i la dificultat per concentrar-se. GroundMe és apte per a nens/es i adults i dissipa els problemes d’equilibri, discapacitats d’aprenentatge i trastorns físics.

Es pot utilitzar per treballar, menjar o relaxar-se / Com a puff per a infants a institucions, biblioteques, etc. Els terapeutes i especialistes utilitzen el GroundMe com una ajuda per al desenvolupament d’habilitats motrius. Per exemple, es pot utilitzar com a part d’un circuit d’obstacles que desafia i entrena l’equilibri i la coordinació.

Característiques

  • Tranquil·litat i concentració. Estimula el sentit del tacte així com el sentit propioceptiu, afinant la concentració i promovent un millor aprenentatge
  • Postura òptima. Gràcies a les boles de la capa superior, GroundMe estabilitza els peus, proporcionant alleujament a les cames inquietes i millora la postura
  • La capa superior del GroundMe està farcida de boles de plàstic i el material de la base és d’escuma per a conferir-li estabilitat.
  • Conté unes corretges que faciliten el seu transport o permeten que es pugui penjar quan no s’utilitza.
  • La coberta es pot posar a la rentadora sense la base d’escuma i la base es pot rentar amb un drap humit.

Vols estar informat sobre les novetats?