PROTAC®

Handycat és distribuïdor dels productes PROTAC®, elements sensorials amb evidència científica. Activen el sentit tàctil i el propioceptiu gràcies a una pressió sensorial profunda calmant-nos.

Per què utilitzar els elements PROTAC®?

  • No presenten cap contraindicació ni efecte advers
  • L’estimulació propioceptiva que s’aconsegueix utilitzant-los incrementa la sensació de benestar i calma.
  • Pot evitar o reduir la prescripció de fàrmacs
  • Creix la capacitat d’atenció en un 50%
  • Reducció immediata de les estereotípies
  • Incrementa la qualitat de la son i del descans
  • Millora dels trastorns conductuals durant el dia
  • Són productes no invasius, poden formar part de la vida diària, sense destorbar

El canvi de pressió augmenta la consciència corporal

Com treballen els elements PROTAC® sobre els sentits?

El sentit tàctil

Els seus òrgans receptors es troben a la pell i capten cada contacte. En tocar qualsevol cosa, els estímuls s’envien al cervell i ens proporcionen una representació del nostre cos i dels nostres propis límits. D’aquesta manera, la pell es converteix en la frontera que ens ajuda a distingir el «jo» del  «fora de mi». El sentit tàctil ens ajuda a crear la nostra consciència corporal i ajuda al cervell a mantenir-nos actualitzats sobre el nostre propi cos i el nostre moviment corporal.

Tot i que el sentit del tacte s’actualitza al nostre cos, només ho fa quan l’estímul varia amb el temps. Si l’estímul que rebem és uniforme i persistent, només es registra durant algun temps. Si aquest no es modifica durant un període de temps llarg, el cervell ja no el registra i l’efecte no es detecta: la impressió sensorial simplement s’esvaeix. Per tant, per tal de mantenir la consciència del cos, la pressió ha de variar. Les boles de plàstic en els productes PROTAC® donen una pressió lleugera distribuïda en en nombrosos punts, ajudant al cervell a registrar el cos en una mesura molt més gran que a través d’una pressió uniforme. Es mouen a través de lleugers canvis de posició i la pell és contínuament estimulada: aquests estímuls constants actualitzen el cervell sobre el nostre propi cos i l’entorn circumdant.

El sentit propioceptiu

Un altre sentit important és el sentit de la posició i el moviment del cos, també conegut com a sentit propioceptiu. Té òrgans receptors a les articulacions i els músculs. Aquest sentit calma el nostre sistema nerviós i instintivament el fem servir per asserenar-nos, alleujar-nos i tranquil·litzar-nos.

Quan el pes de les boles dels productes PROTAC® ofereix resistència a les articulacions i músculs del cos, s’envia un missatge al nostre sistema nerviós que el cervell registra com a moviment; aquest estímul sensorial ajuda a alleujar qualsevol inquietud, donant pau i tranquil·litat. Quan les boles pressionen les articulacions i els músculs del cos, s’envia un missatge al sistema nerviós que provoca un efecte calmant. La consciència millorada del nostre cos i la seva delimitació ens proporcionen una sensació de seguretat i calma tan física com psíquica, alhora que afavoreixen la concentració i l’aprenentatge.

Descobreix els elements PROTAC®

Dins la categoria de productes propioceptius trobem diferents articles, per a diferents moments del dia, treballen sobre diferents parts del cos, ajuden a relaxar i a incrementen el benestar.

Compra PROTAC® a la botiga online

Tots els elements de Protac calmen i tranquil·litzen mitjançant l’estimulació sensorial. Recomanem l’article que millor resol una situació específica segons sigui la naturalesa del trastorn i les necessitats de cada usuari. Si ho estimeu oportú, us encoratgem a consultar els nostres professionals abans de comprar.

Quan compreu un element de Protac per a l’ús domèstic disposeu d’un període de 14 dies per a retornar-lo si no produeix l’efecte desitjat. Consulteu la nostra Política de Devolució per conèixer els requisits.

Vols estar informat sobre les novetats?