Protac® BallBlanket

BallBlanket és una manta que conté boles a l’interior que activen els sensors corporals. Quan ens movem sota la manta, les boles de plàstic que conté també es mouran i es transmetrà al cervell una nova sensació de pressió i de tacte.

Característiques

  • Proporciona calma, benestar i tranquil·litat
  • Augmenta l’estimulació propioceptiva i tàctil.
  • Reforça la percepció del propi cos
  • Millora la qualitat de la son. Redueix significativament el temps de conciliació del son i de despertars nocturns
  • Disminueix notablement l’ansietat

Indicacions

  • Imprescindible per a persones amb ansietat
  • Adequada en persones que pateixin trastorns moderats o greus de la son, dificultats per adormir-se o descansar durant la nit

Adeqüada per a

Persones grans, persones amb dèficit d’atenció, TDAH, ansietat, anorèxia, apoplexia, autisme, atàxia, paràlisi cerebral, demència, dolor crònic, esclerosi múltiple, fibromiàlgia, epilèpsia, Corea de Huntington, esquizofrènia, trastorn obsessiu-compulsiu, etc.

Galeria d’imatges

Tipus i especificacions

BallBlanket Classic

De boles de plàstic

Proporciona una estimulació sensorial canviant i és especialment adequada per a les persones que necessiten una impressió sensorial duradora per a enfortir la seva consciència corporal.

Amb Granulat de Polipropilè / Perles de Poliestirè

Proporcionen una estimulació lleugera, però sense la pressió profunda que confereixen les boles de plàstic. Són unes mantes calmants i sensibles per aquells que tenen malestar físic i mental i vulguin dormir millor.

Indicada per aquells que pateixen dolor crònic i discapacitat cognitiva i també es pot utilitzar per al posicionament i la postura adequats.

La Ballblanket granulada és menys calorosa i la Ballblanket de perles proporciona calor que ajuda a alleujar el dolor. Ambdues es poden rentar a la rentadora.

BallBlanket Flexible

És similar a la versió CLASSIC, amb la diferència que està dividida en grans “butxaques” on queden ubicades les boles. Amb aquest disseny modular s’obté una manta adaptable a cada moment i a cada usuari, donada la facilitat i la senzillesa de l’operació de canviar o extreure el farcit de les boles. Així mateix, resulta més fàcil de posar a la rentadora domèstica.

BallBlanket Calm

El posicionament de les boles en canals permet que la manta embolcalli tot el cos de l’usuari oferint una estimulació sensorial més profunda i calmant. Aquest tipus de manta és especialment adequada per a les persones amb alteracions del sentit del tacte; és a dir, sensibles a noves estimulacions sensorials i que necessiten una clara definició del seu propi cos.

Vols estar informat sobre les novetats?