Projecció sensorial interactiva OMi Install

Sistema de projecció interactiva sobre qualsevol superfície horitzontal instal·lat al sostre

Converteix un espai d’una sala en una superfície interactiva. Permet projectar sobre el terra o la taula, la mida de la projecció s’ajusta automàticament.

Suite de continguts interactius adaptats i personalitzables

Diferents efectes i aplicacions per a treballar l’activació del moviment, l’estimulació cognitiva, la coordinació i els reflexes, la comunicació i la reminiscència.

Més de 200 aplicacions instal·lades i ampliables a l’infinit amb la versió editable.

Sistema

Dimensions de la projecció?

Les mides òptimes sobre el terra són de 2m a 3m d’amplada, sobre la taula d’1m a 1,6m. La projecció s’ajusta automàticament quan hi col·loquem una taula sota.

Necessitem foscor?

No és necessari estar a les fosques per a gaudir de la projecció sensorial interactiva.

Quina instal·lació es necessita?

És un sistema fixe que requereix instal·lació. Pot anar col·locat en el fals sostre si es disposa o mitjançant ancoratges.

Podem utilitzar-ho en qualsevol lloc?

Si, es pot utilitzar en qualsevol sala, habitació o fins i tot al passadís. Una vegada fixat, d’allí no es mourà.

Funcionament

A qui van dirigides aquestes projeccions sensorials?

A tothom sense excepció. Cada aplicació s’ajusta segons les capacitats de cada persona o dels objectius terapèutics que vulguem aconseguir.

Detecta a més d’una persona a la vegada?

Si, cada persona que interactuï amb el projector obtindrà la seva resposta, es trobi en un lloc o altre de la projecció. La projecció sensorial és altament sensible, i es pot treballar en grup o individualment.

Quin paper hi té el terapeuta?

El terapeuta haurà de preparar les sessions amb les aplicacions que utilitzarà d’acord amb els objectius terapèutics de la persona o del grup de persones.

Contingut

Quantes aplicacions té?

El projector interactiu Install ve preconfigurat amb 200 aplicacions d’inici. Aquestes aplicacions d’agrupen en diferents efectes: dispersar, explotar, descobrir, zones, aigua i qüestionaris.

La versió editable permet crear i editar les aplicacions des del mateix projector i utilitzar fotografies, vídeos i música pròpies per a fer-lo realment centrat en la persona, centre o institució.

Per a quines edats és el contingut?

El contingut de les aplicacions és intergeneracional, és a dir, és per a totes les edats.

Qualsevol persona de qualsevol edat i capacitat el trobarà interessant i en gaudirà. Podeu veure aquest vídeo amb exemples d’aplicacions.

Formació

Es necessita formació?

En el pressupost del projector s’inclou una formació de 2h corresponent a l’ús del projector, com variar la dificultat en les aplicacions, creació de carpetes i funcionament general.

És obligatòria la formació d’edició d’aplicacions?

No és obligatòria però si recomanable encara que per la compra del projector interactiu editable s’inclou un manual molt ben explicat. La formació d’edició d’aplicacions té una durada de 6h i es tracta de manera pràctica sobre com crear cada tipus d’aplicació.

Serveis

Hi ha suport per resoldre incidències o aclarir dubtes?

Si, durant el nostre horari d’oficina podrem resoldre qualsevol dubte o incidència que tingueu.

Creeu noves aplicacions?

Si, des de Handycat, periòdicament creem noves aplicacions per a les projeccions interactives, que, segons la naturalesa, podran ser gratuïtes o tenir algun cost.

Compra

Quines versions hi ha?

Hi ha la versió editable i la no editable. La versió no editable es pot convertir en editable quan convingui amb una actualització de software.

Quan rebrem el projector?

Una vegada formalitzada la comanda en un termini màxim d’1 mes ja podreu gaudir del vostre projector sensorial interactiu.

Programarem la instal·lació al vostre centre i us n’explicarem el funcionament bàsic, llest per utilitzar!

Voleu veure més models de projeccions interactives?

Vols estar informat sobre les novetats?