Protac® BallBase

Protac® BallBase és un matalàs superior amb boles estimulants sensorials, que es pot utilitzar de manera discreta en llits normals o en llits d’hospitalització i cures. Proporciona estímuls sensorials calmants a tot el cos durant el descans i el son en nens, joves, adults i gent gran. Les persones amb trastorns sensorials sovint tenen dificultats per a calmar-se, sentir el cos i, per tant, adormir-se a la nit. Aquest “topper” està farcit de boles i la seva pressió variable dóna al cos la senyal per a calmar-se contribuint d’aquesta manera a una millor delimitació i sensació corporals, seguretat i descans tant per al cos com per la ment.

El Protac® BallBase té un costat suau i un altre extra-suau, que s’utilitza en funció de la necessitat d’estímuls sensorials i de la preferència de cada usuari o usuària.

Es pot utilitzar tant durant el dia com per a dormir en: institucions, residències, escoles, llars d’infants, centres, hospitals, cases particulars i presons. A les escoles es pot utilitzar a l’aula i a les sales comunes, a casa es pot utilitzar al dormitori o bé a la sala d’estar. Per al personal d’atenció, el Protac® BallBase té l’avantatge de proporcionar a l’usuari una estimulació sensorial calmant en un llit d’atenció estàndard durant el tractament, la conversa o el massatge garantint una posició de treball còmode.

Sobre Protac® BallBase

Els usuaris i usuàries amb gran necessitat d’estimulació sensorial poden augmentar l’efecte combinant-lo amb la Protac® BallBlanket.

El Protac® BallBase es lliura en una maleta de transport i amb un manual de producte amb totes les especificacions.

Les mides del producte són: 90 x 200 cm i es pot posar a la rentadora d’un mínim de càrrega de 7kg amb detergent sense lleixiu ni perfum i sense suavitzant. Les bosses de boles es poden treure de la funda per a rentar-ho per separat. Totes les instruccions d’ús les trobareu en el manual del producte.

Si tens dubtes, contacta amb nosaltres.

Vols estar informat sobre les novetats?