3 beneficis de la projecció sensorial interactiva

Qualsevol entorn sensorial proveeix una experiència real i immersiva per a qualsevol usuari i les projeccions sensorials interactives son el complement perfecte en qualsevol centre, fins i tot dins els espais d’estimulació sensorial, afegint-hi un extra d’interacció i participació. En aquest article, parlarem dels beneficis de les projeccions interactives i fer que les vostres intervencions s’adaptin completament a l’usuari.

Segueix llegint per a descobrir, entre altres, tres beneficis que la projecció sensorial interactiva aportarà als vostres usuaris:

Accessibilitat

Una de les úniques i més beneficioses característiques de les projeccions sensorials interactives és la seva accessibilitat. El projector interactiu OMi Mobii pot ser fàcilment transportat en qualsevol espai, fent-lo ideal per a les escoles, residències, hospitals i altres centres. Té 4 rodes amb frens que permeten traslladar-lo d’una habitació a l’altre sense esforç.

A més, combinat amb el seu sensor de moviment molt més sensitiu, permet que qualsevol persona amb moviment limitat sigui capaç d’interactuar amb el sistema. Aquest sensor detecta fins al moviment més petit dels usuaris, convertint-lo en una experiència única i interactiva per a qualsevol.

Addicionalment, el seu control dinàmic permet ajustar la velocitat i el retard instantàniament per a adaptar-se a l’habilitat física i psíquica de cada persona. La seva tecnologia basada en el moviment també funciona amb bastons, pinzells, pilotes i sacs de sorra així que les activitats són variades i físicament estimulants.

Hi ha varis sistemes de projecció que poden fer-ho al terra, al sostre o a la paret, convertint-lo en un aparell ideal per a persones amb cadira de rodes, dempeus o estirades al llit. Descobreix-los tots aquí.

Millora la «Causa-Efecte»

Amb la introducció de projeccions sensorials interactives, les habilitats de causa-efecte es comencen a desenvolupar o es milloren depenent de l’usuari. La relació entre els imatges projectades a terra i el moviment dels usuaris els permet explorar la idea de reacció. D’aquesta manera, la projecció sensorial interactiva és una manera positiva de desenvolupar habilitats essencials però en un ambient controlat i segur per als usuaris i en ser interactiva en si mateixa, molts usuaris poden interactuar alhora o per separat.

Proveït amb una gran varietat d’efectes, inclou activitats de la naturalesa, reminiscència, qüestionaris, reptes físics i jocs amb música i efectes de so per a animar la participació activa i augmentar el benestar. A més, la projecció sensorial interactiva OMi permet utilitzar qualsevol imatge, vídeo o arxiu d’àudio en qualsevol de les activitats disponibles, de manera que podeu crear activitats específiques per a cada usuari o grup d’usuaris.

Augmenta la relaxació

Tot i que les projeccions interactives són una gran eina per a desenvolupar habilitats i es poden utilitzar com a part de programes d’aprenentatge, també son una eina efectiva per a tranquil·litzar i calmar. Els nivells d’estrès poden reduir-se dràsticament mentre les utilitzem ja que promouen tant la relaxació física com mental. Si els usuaris tenen problemes a l’hora d’adormir-se, les projeccions interactives són una gran eina, creant un ambient de calma i relaxació.

Si l’usuari te alguna condició que requereixi tractament intensiu o té dolor físic, la projecció sensorial interactiva pot treballar com una bona eina per a tranquil·litzar abans i durant el tractament, a més d’ajudar a relaxar durant els moments de dolor.

Si voleu més informació sobre les opcions dels sistemes de projecció sensorial interactiva, espais d’estimulació multisensorial o elements Protac si us plau, contacteu-nos. Un dels nostres experts estarà encantat de respondre qualsevol pregunta que tingueu.

Vols estar informat sobre les novetats?