Aquest Nadal regala Salut Sensorial

S’acosten dates assenyalades i moltes vegades, tenim tantes coses que no sabem què regalar.

Des de Handycat us proposem alguns regals de salut sensorial que seran d’ajuda i beneficiosos per al benestar, la calma, reduir l’ansietat i fomentar la tranquil·litat.

Què és la salut sensorial?

La salut sensorial és tot el que té a veure amb els nostres sentits, sobretot amb els que menys pensem: el sentit tàctil, propioceptiu i vestibular.

La salut sensorial va íntimament lligada amb la integració sensorial: el procés neurològic mitjançant el qual registrem, modulem i discriminem les sensacions del nostre cos i de l’entorn que rebem a través dels sentits i que fa possible utilitzar el cos de manera eficaç en aquest entorn.

Aquest procés es realitza de manera inconscient. A través dels nostres set sentits rebem una quantitat il·limitada d’estímuls que arriben al cervell, i la manera en què processem aquesta informació sensorial, afavorirà o dificultarà la planificació i organització del nostre comportament i del nostre aprenentatge.

A Handycat tenim diferents elements que milloraran la vostra salut sensorial, a continuació us proposem una llista de regals, tant per a ús professional com per a ús domèstic.

Llista de regals per a la Salut Sensorial 2021

Protac® BallBlanket

L’ajuda imprescindible per als trastorns del son i de conducta en infants, adolescents, adults i persones grans.

Mastegables

Una manera excel·lent d’estimular la via orofacial, exercitar la musculatura bucal i practicar les habilitats de mastegar. També són l’alternativa segura a mossegar els dits, artells, samarretes, colls, etc.

Difusor atomitzador USB RGB Aarhus

Aquest difusor utilitza un motor ultrasònic per a bombar l’aigua i és realment silenciós. Ompliu-lo amb una petita quantitat d’aigua i unes gotes d’oli essencial, també es pot utilitzar a manera d’humidificador senzill. Crea una llum ambiental que canvia de color lentament i suaument.

Caixa d’olis d’aromateràpia

Caixa de fusta amb 12 ampolletes de 10ml d’olis essencials. Inclou: espígol, arbre del té, menta, romaní, sàndal, llimona, alfàbrega, encens, canyella, taronja, farigola, gerani rosa.

Protac® MyFit

Armilla per a persones amb inquietud motora, estereotípies motores i/o fòniques. Proporciona un efecte calmant persistent i és útil per a reduir situacions estressants, agressió, hiperactivitat i ansietat, beneficiant l’usuari i el seu entorn.

Projector Skynight

Aquest projector ve amb un reproductor multimèdia integrat que ilumina el sostre amb una galàxia d’estrelles. Es por reproduir des de bluetooth i des d’USB. Incorpora comandament a distància per a escollir els efectes.

Trencaclosques Coggy

Joc de lògica original, adequat per a portar a qualsevol lloc que inclou 40 reptes de construcció. Consisteix a girar i reubicar els disset engranatges de colors fins a trobar la posició que coincideixi amb la imatge del repte.

Neu sensorial

Converteix l’aigua en neu blanca i esponjosa. Amb aquest paquet d’1,2kg podreu crear fins a 48 litres de neu.

Piano tou

Piano electrònic desenrotllable de 49 tecles.

Protac® BallCushion

BallCushion és un coixí d’estimulació propioceptiva útil per a persones amb hiperactivitat que els hi resulta difícil romandre assegudes i treballar concentrades.

A banda d’aquesta llista, a shop.handycat.com hi trobareu tot allò que desitgeu per a millorar la vostra salut sensorial i la d’aquells que més estimeu.

Vols estar informat sobre les novetats?